To je to što me zanima!

Gradio avion u kući 9 godina i morao razbiti zid da ga izvuče

Dan je posljednjih devet godina u podrumu svoje kuće gradio zrakoplov. U srijedu ga je izvukao iz podruma, a morao je razbiti zid kuće. Napravio je i tulum izvlačenja
Vidi originalni članak

Dan Reeves iz Pennsylvanije posljednjih devet godina je u tajnosti svog podruma gradio zrakoplov. Amerikanac je u srijedu počeo s izvlačenjem aviona, a zbog toga je trebao razbiti i čitav zid kuće. Dan je kazao kako je dijelove zrakoplova dobivao poštom, a pažljivo ih je sastavljao svih ovih godina. 

Prije nego je avion izvukao iz podruma iskopao je jarak , razbio zid i uz pomoć kamiona i nekoliko susjeda 'iščupao' zrakoplov iz podruma. Organizirali su čak i tulum uklanjanja aviona iz podruma. 

- Bilo je vremena dok sam mislio da nikada neću završiti avion, ali sam ipak uspio jer su me ohrabrivali prijatelji i obitelj - rekao je Dan. Dodaje kako je potrošio oko 243.000 kuna za izgradnju letjelice, a platio je još 27.000 kuna da popravi kuću. Dan vjeruje da ga je ovakav način gradnje aviona koštao puno manje nego da ga je išao kupiti gotovog.

Njegov sin Steven (13) pomagao mu je graditi avion, a kazao je kako je jako ponosan na oca. Kćer Heather (22) kazala je kako se svim prijateljima hvalila kako joj otac gradi zrakoplov, ali svi su mislili da gradi maketu, a ne pravi avion, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Tina6595 30.09.2013.

    sad narednih devet godina gradi kuću hahaha

  • 28.06.2011.

    Da je u Europi morao bi srušiti cijelu kuću jer su zidovi povezani betonom i armaturom - lako u Americi srušiti zid :)

  • MarkoCrnjak_1 09.06.2011.

    jebena kraljina!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare