To je to što me zanima!

Gradonačelnik je rasplakao djecu zaspavši na mjuziklu

Djeca su plakala misleći kako su bili dosadni Noelu (66) Atkinsu i njegovoj supruzi Heleni koji su zaspali, navodno zbog lijekova protiv prehlade
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Worthinga u Zapadnom Sussexu i njegova supruga zaspali su usred dječje predstave i rasplakali osnovnoškolce. Već nakon 20-ak minuta mjuzikla Bugsy, Noel (66) i Helena Atkins zakunjali su u publici i razbjesnili roditelje koji su morali tješiti razočaranu djecu.
- Užasno. Bili su počasni gosti, no oboje su zaspali u roku 20 minuta. Djeca su plakala i pitala u čemu su pogriješila. Mislili su da je gradonačelniku predstava bila dosadna i da su ju loše izveli - rekao je jedan roditelj koji nije želio biti imenovan. Gradonačelnik se odmah u priopćenju ispričao i za incident 'optužio' suprugine lijekove koje su oboje pili zbog prehlade.
- Želio bih se ispričati što sam rasplakao djecu. Šalica kave nam je pomogla i bilo nam je zadovoljstvo upoznati djecu i razgovarati s njima. Uživali smo u njihovoj izvedbi Bugsyja - rekao je gradonačelnik koji je poznat po svom energičnom pristupu lokalnoj politici. Prošle godine u svibnju kad je izabran za gradonačelnika, nakon govora se bacio na rulju koja ga je dvije minute nosila na rukama. U kolovozu je pak s padobranom skočio sa 3.5 kilometra kako bi pobijedio strah od visina i sletio u kravlji izmet u Headcornu, blizu Kenta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare