To je to što me zanima!

Gradonačelnik zove ružne žene da se dosele u grad

Gradonačelnik Mount Ise poziva ružne žene da se presele u zabačeni rudarski gradić u australskoj državi Queensland kojem nedostaje mladih žena
Vidi originalni članak

Gradonačelnik John Moloney kaže da će "Ružno pačad" lako pronaći sreću u gradu udaljenom 1829 kilometara od Brisbanea, u kojem ima pet muškaraca na jednu ženu. Prema popisu stanovnika iz 2006. godine, od ukupno 21.421 stanovnika, bilo je samo 819 žena starih između 20 i 24 godine.
- Na ulicama Mount Ise često možete vidjeti ne baš atraktivnu djevojku s velikim osmjehom na licu. Bez obzira da li se prisjeća prethodne večeri ili očekuje nadolazeću, uvijek postoji doza zadovoljstva kod nje - rekao je gradonačelnik.
Obečaje sreću ženama koje se odluče doseliti iz drugih krajeva Australije. Ljepota je ionako površna i prolazna. Obećaje da će paziti na djevojke koje imaju velike šanse da ne budu više usamljene.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 30.05.2022.

    Daj ne pričaj gluposti molim te ..koji to svi? Zar je vjerovati svemu kaj se tamo pročita ?Nemoj se spuštati na taj nivo jer ja te niti diram niti me poznaješ ...ti si htio ...a svašta baš.nemoj ti ni itko brinuti o meni @cupidon 

Komentiraj...
Vidi sve komentare