To je to što me zanima!

Gradske vlasti priznale: Nismo spremni za invaziju zombija!

Građanin Leicestera lokalnim vlastima poslao je upit o mjerama obrane od zombija i tražio da mu što prije odgovore. Priznali su da ne znaju kako će obraniti sugrađane
Vidi originalni članak

Gradsko vijeće grada Leicestera u Velikoj Britaniji pod pritiskom građanina moralo je priznati kako nema planova ni načina na koji će se boriti protiv moguće invazije zombija, piše The Sun. Priznanje je stiglo nakon što su gradski vijećnici primili pismo zabrinutog građanina koji tvrdi kako su gradske mjere obrane od zombija prilično loše, zapravo uopće ih nema. Upozorio je na mogućnost situacije slične onoj iz 'Zore živih mrtvaca' i zatražio bilo kakve informacije o zaštiti od zombija. 

- Imali smo svakakvih zahtijeva građana, ali ni jedan nas nije nasmijao kao ovaj. Nekim ljudima je to zaista bitno - rekla je Lynn Wyeth, šefica gradskog odjela za informiranje. 

Ed Thurlow, osnivač internetske stranice Teror4Fun, rekao je kako su mogućnosti invazije zombija u Leicesteru jako male. 

- Mislim da je ''zabrinuti građanin'' vjerojatno gledao previše filmova - rekao je Thurlow. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_103222 13.06.2011.

    Puu..sad sam se nasekirala..jos samo da kazu da nema zastite protiv invazije vanzemaljaca,vampira,dinosaorusa,robota i ostalih mitoloskih bica iz losih americkih filmova i ne vrijedi nam zivjeti.. -.- Svakakve budale trose kisik.. -.-

  • error girl 11.06.2011.

    zombi?!? wtf?!!!

  • The One_1 11.06.2011.

    kakvi zombiji sta pricaju ovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare