To je to što me zanima!

Grobar Jovo radio na neradan dan, pa je završio ispred suca!

Stanković je okupljene na sudu zamolio da mu kažu kako da putem interneta stupi u vezu s Bogom jer od njega treba uslugu - da više ne uzima k sebi ljude na praznik
Vidi originalni članak

Jovo Stanković (57) iz Bosanskog Novog, sugrađanima poznatiji kao Jovo Grobar, saslušan je u četvrtak ispred Osnovnog suda zato što je radio 21. studenog, na dan kada se u Republici Srpskoj slavi potpisivanje Daytonskog sporazuma.

Stanković je prijavljen zbog nepoštivanja radnog vremena i ometanja službenih osoba, a ispred suca se morao braniti i od navoda da je križem napao komunalnog policajca i tržišnu inspektoricu.

- Putujem po Europi i nigdje nisam vidio ograničenje rada pogrebnim uslugama. Zato bih volio da mi netko kaže kako da putem interneta stupim u vezu s Bogom da mi kaže kada će netko umrijeti i da ne umire na praznik - prenosi njegovu izjavu Dnevni avaz.

Stanković je tog dana pokapao majku dobrog prijatelja, a da fizičkog obračuna ipak nije bilo potvrdio je Miro Novaković, komunalni policajac.

- Vikao je 'marš van' i psovao nam majke. Na izlazu me blago gurnuo, ali ne i udario križem. Ne znam odakle se verzija pojavila - ispričao je je Novaković.

Sudski epilog očekuje se 17. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • krapinek 21.06.2013.

    da li je na kraju platio kakvu kaznu

  • misko2k 19.06.2013.

    možda ga se goni šta je remetio mir na groblju.. ?

  • sestro 16.06.2013.

    jel on rođo "našem" stankoviću (partijskom manipulatoru) iz nu2 ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare