To je to što me zanima!

Hibridni križanac Citroena i Ferrarija juri 290 km/h

Dvojica talijanskih obožavatelja limenih ljubimaca "križala" su Citroen 2CV s brzim Ferrarijem i dobili hibridni kombi koji juri čak 290 kilometara na sat
Vidi originalni članak

Talijani Nicolo Lamberti (35) i Milko Dalla Costa (51) slagali su bizarni hibrid pet godina. Koštao ih je 1,3 milijuna kuna. Uzeli su šasiju i motor od brzog Ferrarija F355 Berlinette i kombinirali ga s kombijem Citroena 2CV Fourgonnette. Na kraju su ga prefarbali u karakterištičnu crvenu Ferrarijevu boju. Kao rezultat su dobili neobično vozilo sa 400 konjskih snaga koje za pet sekundi dosegne brzinu od 100 km/h. Nicolo i Milko vode talijanski 'Nimik' rally tim. Našli su Ferrarija po 'zanimljivoj cijeni' i došli na ideju da ga kombiniraju s Citroenom vidjevši ga napuštenog u garaži u Turateu. Milko je kolekcionar Citroena.
- Kupili smo Ferrarija iako nismo znali što ćemo s njime. Ali, znali smo da će nam nešto pasti na pamet - rekao je Nicolo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • filips 25.07.2009.

    Decki svaka cast,aili da ste to dali nasoj kosorici tek bi onda vidjeli koja bi to krumpir salata bila.kapa dole za auto.

  • mateo4x4 25.07.2009.

    Svaka čast na trudu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare