To je to što me zanima!

'Hitna, upomoć! Sabljarka je iskočila iz mora i probola ženu'

Gradić Stuart na Floridi, koji nosi neslužbenu titulu 'svjetske prijestolnice sabljarki', potresao je slučaj koji se samo pukom srećom nije okončao tragično
Vidi originalni članak

Katherine Perkins (73) bila je u ribolovu na brodu s dvojicom prijatelja, Louisom Tothom (75) i Dominicom Bellezom (77) pred obalama gradića Stuarta na Floridi. Lepezasta sabljarka teška oko 50 kilograma zakačila se na udicu i Toth ju je počeo izvlačiti van. No žilava riba se otimala i u jednom trenutku se umalo zabila u brod. Prije nego se ekipa na brodu snašla, sabljarka je iskočila iz vode i probola Katherine kroz prepone i pala u more, javlja Washington Post.

Nesretna žena se srušila od boli i šoka, a muškarci su zaustavljali krvarenje, nazvali Hitnu pomoć i brzo odvezli brod do obale. Perkins su prebacili u bolnicu a policiji je ispričala kako se sve odigralo toliko brzo da se nije ni snašla. Oporavlja se u bolnici.

Gradić Stuart godinama nosi titulu 'svjetske prijestolnice sabljarki', a u mjestu je lepezastim sabljarkama dignut i spomenik.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nn2 26.07.2022.

    Jadna riba se branila i sad je kriva, svašta.

  • 26.07.2022.

    Gerijatrija išla smrt dijeliti, a karma opaka stvar, ju probola. Stoj s mirom kući i pusti druge da žive.

  • area 62 26.07.2022.

    U tim godinama refleks ka u puža - podrška ribici 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare