To je to što me zanima!

Hummer kao velika igračka na daljinsko upravljanje

Grupa ekstremnih znanstvenika preko mjesec dana pretvarala je pravog Hummera u vrhunsku igračku za velike dečke na daljinsko upravljanje
Vidi originalni članak

Znanstvenici sveučilišta Cranfield, Bedfordshire (Velika Britanija), napravili su Hummera H3 u prirodnoj veličini na daljinsko upravljanje. Trebalo im je mjesec dana da pretvore auto vrijedan 320 tisuća kuna u veliku dječju igračku.
- Njegova sposobnost upravljanja je nevjerojatna. Najbolje što auto na daljinsko upravljanje može ponuditi. Uspinje se 407 milimetara po vertikalnom zidu. Naginje se 40 posto na kosini i može voziti do dubine 610 milimetara - rekao je Dr James Brighton koji je planirao ovaj neobični projekt.
- Hummer je krajnji doseg stroja. Napravljen je za akciju i može podnijeti sve uvjete na cesti i izvan nje. Istodobno, ima jedinstven sti. Zar postoji bolji izbor moćnog stroja za savršenu igračku za velike dečke - rekao je Steve Catlin iz Hummera.
Na sreću, djeca ga neće moći staviti na Božićni popis želja. Napravljen je samo kao projekt i neće biti dostupan u prodaji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare