To je to što me zanima!

Igrao se Google Earthom pa je vidio 'avion duhova'

Neimenovani je čovjek gledao satelitske snimke preko programa Google Earth. Usred pustinje u Australiji primjetio je misteriozni napušteni avion
Vidi originalni članak

Stanovnik Alice Springsa u Australiji zabavljao se programom Google Earth. Za oko mu je zapelo nešto neobično usred pustinje Simpson. Malo je bolje pogledao i shvatio da bi nepoznati objekt mogao biti avion. Direktor aerodroma u Alice Springsu tvrdi da je Australac možda vidio avion u letu. Međutim, u to vrijeme nijedan avion nije letio tom rutom. Nisu prijavili niti da je jedan od aviona nestao pa ono što je čovjek vidio ostaje misterija. Stručnjaci tvrde da je fotografija lažna jer se na tlu nigdje ne vidi sjena aviona. Smatraju da je avion bio u zraku te da izgleda kao 'duh avion' jer satelit slika nekoliko fotografija u jako malom vremenskom razmaku. Kako avion leti velikom brzinom, na slici ostavlja dojam duha. Vlasti svejedno tvrde da će posjetiti područje gdje se navodno nalazi avion te istražiti što se zapravo dogodilo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zoran123456 31.01.2009.

    vijest za naslovnicu, totalno ...

  • Bibek 31.01.2009.

    ne kužim kako bi oni mogli provjeriti da li tamo doista ima čega ili ne pošto slike na goole earth nisu u realnom vremenu...ne znam kako često uplodaju slike od australije ali ja sam prije neki dan gledao mjesto di mi rodbina živi u njemačkoj i na slici su bila sama gradilišta oko njihove kuće a vele da su te zgrade izgrađene već prije godinu i pol....tako da ko zna od kad je bila slika sa tim \"avionom\"

  • Gatsby 31.01.2009.

    Pa stavi se marker i napišu koordinate , onda neće nitko sumnjati u vjerodostojnost fotografije !

Komentiraj...
Vidi sve komentare