To je to što me zanima!

Ima 102 djece i hrpu problema: Donor sperme se malo zaigrao

Ovaj Nizozemac je stalni donor sperme, no čini se da je pretjerao. Naime, otkriveno je da je svoju spermu davao u čak 11 različitih klinika i tako prekršio određena pravila
Vidi originalni članak

Muškarac iz Nizozemske izazvao je veliku pozornost medija svojim, u najmanju ruku, pretjeranim doniranjem sperme klinikama za liječenje neplodnosti. Otkrilo se da je svoju spermu donirao u 11 različitih klinika i pritom omogućio rađanje čak 102 djece, piše Telegraph.

- Ja samo hoću usrećiti druge. Klinike inače imaju problem s donorima, pa su sretne kad netko prođe njihove testove. A ja sam svaki put prošao - rekao je neimenovani višestruki otac.

Njega je prijavilo nekoliko žena, nakon što su otkrile njegovu pretjeranu sklonost doniranju sperme. Osim toga, muškarac je svoju spermu nudio i na internetu.

U Nizozemskoj je postavljena granica prema kojoj donori mogu imati najviše 25 djece iz jednog razloga - da ne bi bilo šanse da djeca kasnije stupe u ljubavnu vezu, ne znajući da su rođaci.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Cipelcug 28.08.2017.

    Kaj sad. Gospodin je svojski radio na povećanju nataliteta. Treba ga nagraditi. Problem je u klinikama koje ne rade potrebne provjere.

  • Delpiero_1 27.08.2017.

    Ako ima koja komentatorica nek mi se javi dajem besplatno i sami postupak oplođivanja radim besplatno dobar sam čovjek....

  • Mél.C.B.🌼 27.08.2017.

    Ja da sam musko-napravila bi isto... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare