To je to što me zanima!

Ima ginekološki certifikat da je djevica od 60 godina

Rumunjki je dosadilo slušati tračeve od susjeda kako kod nje u svako doba dolaze muškarci te je otišla na ginekološki pregled i objavila im nalaze
Vidi originalni članak

Rumunjka koja više nije mogla slušati silne tračeve o sebi, otišla je na ginekološki pregled da dokaže susjedima da je još uvijek djevica sa svojih 60 godina. Rodica Trandafir iz rumunjske istočne pokrajine Bacau, objavila je nalaze svim stanarima da zaustavi tračeve koje su besramno širili o njoj.
- Dosta mi je tih gluposti i bezobraština. Govore da muškarci dolaze kod mene u bilo koje doba dana i noći - rekla je Rodica.
Ginekolog joj je nakon pregleda napravio certifikat koji dokazuje da je zaista djevica. Muškarci o kojima susjedi pričaju su njeni rođaci koji joj pomažu u radovima na kući.
- Takve optužbe o ženi mojih godina su odvratne. Nadam se da će sad svi napokon zašutiti. Tvrditi da sam razuzdana žena je strašno - dodala je Rodica.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sanjin0112 22.05.2008.

    Sado-mazo domina

  • slisko 18.05.2008.

    daj ili je ona luda ili ginekolog nije napravio prije nje nijedan pregled pa nezna sta je nevino a sta ne,u to uopste nevjerujem,ciste gluposti.a iako je istina jel gradjena od kamena,pa nema krvi u sebi,ali laze sto posto

  • Elio 17.05.2008.

    sigurno vec ima i paučinu dolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare