To je to što me zanima!

Ima kolekciju Lego kockica vrijednu pola milijuna kuna

Kad je Darren Smith imao pet godina, popularne šarene Lego kockice čekale su ga pod božićnim drvcem. Rodila se ljubav koja traje sve do danas
Vidi originalni članak

Predani 32-godišnji Darren Smith napravio je najveću britansku Lego kolekciju s više od dva milijuna kockica. Golema kolekcija, vrijedna oko pola milijuna kuna, ispunjava cijelu garažu i posebno preuređeni tavan. Uključuje više od 2000 kompleta pirata, policajaca, kauboja astronauta, Vikinga te superheroja kao što su Indiana Jones, Spiderman i Batman. Kolekcija, također, uključuje bezbroj bicikala, automobila, helikoptera, vlakova, dinosaura, robota, svemiraca, vatrogasnih stanica i životinja. Međutim, njegova žena Claire ne dijeli njegov entuzijazam. Prijeti mu da će zabraniti njegov hobi dok nije potpuno preplavio kuću.
- Obožavam Lego! Boje i oblici su vječni. Neki možda misle da je to jadno, ali ipak svi žele vidjeti kolekciju - rekao je Darren.
Par planira imati djecu u budućnosti. Darren se veseli da će imati opravdan razlog za kupovinu ljubljenih kockica. Nada se samo da će djeca dijeliti njegovu ljubav prema Legu. Danski proizvođač svake godine izbaci oko 200 novih kompleta.
- Ja ih želim imati sve - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Elio 24.09.2008.

    svaka mu čast :) kad se sjetio kad sam ih i ja imao :) eh to su bili dani

  • bia bia 24.09.2008.

    Kralj, to je lipa ali i skupa zanimacija, uzivaj prika

  • Bibika 24.09.2008.

    hoće li i djeca biti od lego kockica?..lol....

Komentiraj...
Vidi sve komentare