To je to što me zanima!

Ima najšira usta na svijetu, može ih rastegnuti čak 17 cm

Francisco Domingo Joaquim (20) iz Angole kaže da mu je ulazak u Guinnessovu knjgu rekorda 'ostvarenje snova.' U usta može staviti limenku Coca Cole
Vidi originalni članak

Francisco Domingo Joaquim (20) iz Angole ima najveća usta na svijetu. Kada ih rastegne usta su mu široka čak 17 centimetara. Joaquim, kojeg prijatelji zovu Chiquinho, nedavno se pojavio na talijanskom televizijskom showu gdje je 14 puta u minuti uspio u usta staviti i izvaditi limenku Coca Cole što je također rekord. 

Kod zubara nikada nije bio, a zubar koji mu je u showu pregledao zube rekao je kako su potpuno zdravi. Kada je saznao da će biti dio Guinnessove knjihge rekorda za 2011. godine rekao je da mu je to 'ostvarenje snova', piše Aol News .

Idi na 24sata

Komentari 1

  • chuperak 31.10.2010.

    ja ne kuzim kak mu vilica ili celjust sto je vec,ne iskoci iz tog zgloba u ustima..moj brat je tako pretjerivao u zijevanju u srednjoj skoli,jendom je bio na tram.stanici i jako zijevnuo,nije mogao vise zatvoriti usta,+ sto ga je bolilo + sto je vilica iskocila i to samo odredjene osobe u bolnici znaju vratiti... doktor mu je rekao da mu se to ne smije vise dogoditi jer bi mogla viliva toliko oslabiti da bi svaki dan trebao doci na namjestanje ... kaze da mnogi ljudi dolaze... jos jednom mu se dogodilo kad je bio pijan,valjda nije imao osjecaj i zijevnuo je,pa mu je tata nekak namjestio al svejedno je morao otici u bolnicu da vide jel dobro sijela na svoje mjesto..uzas,tak da svima preporucam pazite koliko otvarate usta kad zijevate.pozz!

Komentiraj...
Vidi sve komentare