To je to što me zanima!

Ima se, može se: 'Napumpane' guze sestrama donose milijune

Nadia i Dana Bruna su ulaganjem u svoje stražnjice, čini se, napravile najbolju investiciju u životu. Naime, one im danas samo putem Instagrama donose 30 tisuća dolara mjesečno...
Vidi originalni članak

Nadia i Dana (30) su, pogađate, sestre blizanke. One su prije nekoliko godina odlučile povećati stražnjice i postati slavne na Instagramu. No, slava tu, naravno, nije bila u prvom planu. Bila je to zarada koja je danas veća nego što su ikada uopće mogle sanjati. 

Sestre dnevno naprave oko 150 selfija i fotografija, ali to im se isplati. Djevojke su naime nedavno priznale da samo putem Instagrama zarade oko 30 tisuća američkih dolara mjesečno što je oko 200 tisuća kuna. Na godišnjoj razini to je gotovo dva i pol milijuna kuna. 

Argentinke koje žive na Floridi na Instagramu prati više od milijun ljudi, a zbog svoje slave ne plaćaju ni plastične operacije - liječnici ih odrađuju besplatnu u zamjenu za promociju. Opseg njihovih guza nakon posljednje se operacije povećao iznad metra i sada iznosi točno 102 cm. No, Nadia i Dana ne misle stati na tome. Osim što planiraju ojačati svoj 'brand', nešto slično prema svemu sudeći očekuje i njihove stražnjice. 

- Mi smo tašte žene i toga smo svjesne. Što više operacija napraviš, to ih više i želiš, kaže Nadia, prenosi Daily Mail

- Na početku sam se oko svega toga osjećala pomalo loše. Mi smo za muškarce isključivo seksualni objekti. No, onda sam sagledala stvari s druge strane - da muškarci nisu takvi, ja sad ne bi imala posao i ne bi mogla toliko zarađivati, zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • PATRICIA 24.05.2016.

    Ovaj clanak me inspirirao i motivirao.Na laksi nacin do zarade.Upravo razmisljam o pumpanju guze i cica.

  • pomorac11 24.05.2016.

    Razmišljajući gornjom glavom nisu niš posebno,umjetne i napumpane,a razmišljajući donjom,bile umjetne ili ne,uletio bi u obje ko budala u kredit.Eto i tako nas dva cijeli život,nikako da se dogovorimo.

  • montello 21.05.2016.

    oooooooooooooo umjetne su

Komentiraj...
Vidi sve komentare