To je to što me zanima!

Imaju isto ime, prezime i dob, a žive na drugom kraju svijeta...

Škotski Ryan znao da je njegov imenjak i prezimenjak dolazi putovati po Europi pa je prvim vlakom otišao u Edinburgh da s prijateljem napokon popije piće uživo
Vidi originalni članak

Ryan Grenfells iz Škotske i Ryan Grenfells iz Australije dodali su se na društvenu mrežu Facebook jer su imali isto ime i prezime. Osim toga, obojica imaju 21 godinu s time da je jedan točno mjesec dana stariji od drugoga. Na društvenoj mreži su se znali dopisivati, a ponekad su razgovarali i preko video-poziva. 

Bez obzira na brojne kilometre između njih, uspjeli su se naći u Edinburghu na piću. 

- Jeste li ikad dodali nekoga na Facebook zato što imaju isto ime i prezime kao vi? Ovo je Ryan Grenfell iz Australije i mjesec dana je stariji od mene, što je prečudno! Poslao mi je poruku jučer da je upravo sletio u Edinburgh, pa smo otišli na nekoliko rundi pića! - napisao je škotski Ryan na svom Twitter profilu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 11.01.2018.

    Kakav članak jbt!!! Vidi se da plavuša nikud ne hoda pa se nema šta pisati ....

  • Magija_1 11.01.2018.

    Ništa čudno.... Kad dođem doktorici opće prakse pamti me po godini rođenja, jer nas ima 8 istog imena i prezimena.... A kad sam bila u rađaoni- do mene je rađala žena istog imena i prezimena🤔bila me frka da nam ne zamijene djecu... Al ja rodila muško, ona žensko.... 😋

  • Istvan Serekesz 11.01.2018.

    A a ja sjedio cijelu srednju s čovjekom koji ima isto ime i prezime kao ja. Neke profesire smo doslovno izluđivali....Raspoznavanje je bilo po imenu oca, dakle u imeniku bilo nam je dodano ime oca uz naše ime.

Komentiraj...
Vidi sve komentare