To je to što me zanima!

Imaju 'muda' za trčanje s bikovim testisima u ustima

Odvažni Novozelanđani zamijenili su tradicionalna natjecanja kao što je utrka u vrećama ili s jajetom u žlici za 50 m sprinta s bikovim testisima u ustima
Vidi originalni članak

Natjecatelji su zagrizli sirove bikove testise i trčali 50 metara u Shepherd's Shemozzleu u Huntervilleu na Novom Zelandu. Bizarna utrka samo je jedan dio natjecanja u izdržljivosti, u kojem su sudionici, također, gutali suhe hrskave kukuruzne pahuljice i sirova jaja koja su zalijevali kriglom piva. Čak 56 natjecatelja pojurilo je iz gradske vijećnice sa svojim psima do obližnjeg najvišeg brda, gdje su se poredali i čekali da im serviraju "gastronomske delicije". Pobjednik Josh Masters nikada do sada nije imao bikove testise u zubima, ali kaže da nije bilo prestrašno.
- Najbolje od svega je što nisu spojena s ničim drugim - rekao je.
Osvojio je jaknu za trud, a njegov pas Scruff dobio je vreću psećih kolačića. Proširila se glasina, koja je skoro pokvarila ovogodišnje natjecanje, o gledatelju koji je pojeo sirove bikove testise. Organizatori nisu htjeli komentirati trač, ali su rekli da su vrlo ukusna kada su skuhana.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Gatsby 15.11.2008.

    Ulazi turist u restoran blizu koride, - što je danas na meniju ? Bijeli bubrezi , veli konobar! Što vam je to ? Muda od bika koji je stradao u koridi ! Aha , ok da probam onda! Izvrsno , nisam odavno jeo ništa ukusnije, veli gost nakon obilnog ručka. Nakon par dana dolazi on opet u isti restoran. Par bijelih bubrega molim! Donosi konobar pijat sa dva muda malo veća od oraha ! Što je ovo ? Prije neki dan su bili kao pesnica , na što liči sad ovo? Gospodine , prije neki dan je pobijedio matador , danas je pobijedio bik! Prijatno i dobar tek!

  • rolatino 14.11.2008.

    Ljudi stvarno neznaju kud bi sa sobom

  • vemi 14.11.2008.

    Kad bi bikovi čija su im muda u ustima trčali za njima, onda bi to bila hrabrost. Ovako je bezveze! ;((

Komentiraj...
Vidi sve komentare