To je to što me zanima!

Indijsku "Coca Colu" su proizveli iz kravljeg urina

Hindusi štuju krave kao svete životinje. Za milijune njih diljem Indije ponudili su alternativu Coca Coli. Piće "Gau Jal" napravili su od kravljeg urina
Vidi originalni članak

Rashtriya Swayamsevak Sangh, indijska vodeća hindu grupa razvila je piće od kravljeg urina, 'Gau Jal'. Proizveli su ga u gradu Haridwar i smatraju da će piće biti zdrava alternativa Coca Coli i Pepsiju. Hindusi štuju krave kao svete životinje. Mnogi od njih kombiniraju kravlji urin u kozmetičke svrhe. U nekim indijskim trgovinama čak možete i kupiti kravlji urin na polici uz jogurt, mlijeko i ostale potrepštine. Od urina rade i pastu za zube te razna pića za koja vjeruju da pomažu u borbi protiv raka i dijabetesa. Razvivši novo piće 'Gau Jal' (kravlja voda), smatraju da će tržištu ponuditi zdravi napitak za kojem će nastati prava pomama. Projekt je pri kraju, a još moraju samo odlučiti u kojem će pakiranju izbaciti proizvod na tržište.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mil 12.02.2009.

    stvarno nisu normalni......

  • bosnia_80 12.02.2009.

    baš me zanima kako prikupljaju \"čudesni napitak\"...ono sjedi tip pored krave i čeka kada će ona podići rep i pi............... koji su to bolesnici, fuj! p.s. i onda se neko čudi što se svako malo pojavi neka nova opaka boleština..za koju ne znamo odakle i kako su se pojavila..

  • sokrates 12.02.2009.

    Coca cola - jedinstveni osjećaj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare