To je to što me zanima!

Internetska stranica nudi besplatno povećanje grudi

Za djevojke koje nisu zadovoljne veličinom svojih grudi, a nemaju dovoljno novca da plate operaciju povećanja postoji riješenje
Vidi originalni članak

Internetski portal MyFreeImplants.com obećava da će platiti operaciju onim djevojkama koje se prijave na njihovu stranicu. Princip je takav da se punoljetne djevojke besplatno prijave na stranicu, pošalju svoju sliku i objasne kakve nove grudi žele. Nakon toga prijavljuju se muškarci, također besplatno, koji im žele pomoći. No nakon toga moraju otvoriti račun koji će se moći koristiti za slanje poruka djevojkama. Za svaku poruku koju pojedina djevojka primi dobije jedan dolar.
- Pomislila sam zašto ne bih pokušala. Isprva nisam mislila da je to moguće. Cijeli dan sam provjeravala tu stranicu i na kraju se odlučila prijaviti - priča Lindsay (22) iz Columbusa, Ohio (SAD). Ona je 4000 dolara potrebnih za promjenu grudi sa 'jedinice' na 'trojku' prikupila za četiri mjeseca. Ona je samo jedna od 103 djevojke koje su povećale grudi zahvaljujući MyFreeImplantsu. Web dizajner Jason Grunstra iz Los Angelesa pokrenuo je tu stranicu u srpnju 2005., a do sada se prijavilo tisuće djevojaka i deseci tisuća muškaraca koji žele pomoći.
- Besplatno je, ali morate potrošiti mnogo vremena i energije kontaktirajući s prijateljima i strancima na stranici - kaže Jessica Levine (27), koja je prikupila 7500 dolara za nove grudi.
- Ponekad se javi i feministice kritizirajući nas, ali ja im kažem neka se probude. U 2008. godini smo - priča Jason. Dodao je kako muškarci plaćaju samo operaciju grudi. Nos ili usnice nisu popularne i ne žele to plaćati.  Kako bi bili sigurni da će djevojke ugraditi implatante, novac uplate direktno kirurgu kojeg one same odaberu. Često djevojke ostanu u kontaktu s muškim donatorima.
- To je zanimljivi novitet, a vidim da je i popularno. No ne mislim da je to način na koji bi se djevojke trebale odlučivati za operaciju - ističe plastični kirurg iz New Yorka Theodore Diktaban. Želite li i vi pomoći ili trebate pomoć posjetite ovu stranicu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare