To je to što me zanima!

Ispitivač vožnje tuži ženu jer nitko ne vozi tako loše

Britanski ispitivač vožnje zahtijeva odštetu od 125 tisuća kuna zbog ozljeda vrata na 'najgorem ispitu u 12 godina karijere i svih učenika za volanom'
Vidi originalni članak

Andrew Carmichael (35) testirao je vožnju Lise Connolly koja je naglo zakočivši skoro izazvala sudar. Andrew je zadobio ozljede vrata. Connolly je polagala ispit u prosincu 2006. godine u Edinburghu. Pogriješila je 14 puta, pet ozbiljno i jednom strašno opasno. Kočila je lijevom nogom, iako ju je već upozoravao da to ne smije raditi. Vidjevši Hitnu pomoć u retrovizoru, Lisa se uspaničila i opet naglo zakočila lijevom nogom pri brzini od 15 kilometara na sat. Carmichael je od trzaja ozlijedio vrat. Požalio se sudu da u 12 godina karijere nije imao goru učenicu od nje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vn37 18.02.2009.

    Blur, nisam mislio vrijeđati, ali izjaviti da je ekspert nakon 30 x 45 min vožnje je u najmanju ruku smiješno. Doživio sam od žena gluposti na cesti za knjigu napisati, a vozim tek 10 godina, gluposti kakve muškarcima ne bi pale na pamet. Npr., morao sam se penjati na nogostup kako bih izbjegao frontalni sudar sa ženom koja se šminkala u vožnji i prešla na moju stranu ceste.

  • blur 18.02.2009.

    -Peguy, vn37 i ostatak maloumne ekipe, radije vodite računa o svojoj vožnji i vožnji svog muškog roda, pa onda komentirajte ženske vozače. Počevši od toga da masu vas oduzima prednost kad vide žensku za volanom (jer vam ženska ne može zube izbiti), a da se vozački polaže tako što bi te instruktor rado Poj.. onda bi sve žene položile od prve. poanta je u tome što se na cesti ne poštuje nikoga, a ne razmišlja se o tome da je jedna greška dovoljna da nekoga ostavite u invalidskim kolicima.

  • vn37 18.02.2009.

    Mackice, možda stvarno jesi ekspert za vožnju nakon odvoženih 30 sati, a možda ti se samo želio uvući u hlače. Što je vjerovatnije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare