To je to što me zanima!

Ispred suca Mr. Burnsa izveli okrivljenika - Barta Simpsona!

Kada je pročitao kako se zove sljedeći okrivljenik koji će pred njega izaći, djelatnik Kraljevskoga suda u Warwicku se dobro nasmijao, ali i nastavio prema protokolu...
Vidi originalni članak

Možda je u pitanju bila slučajnost, možda im je tako bilo zapisano u zvijezdama, no muškarac imena i prezimena Bart Simpson (56) morao je izaći pred suca Mr. Burnsa!

Situaciji se nasmijao i sam djelatnik Kraljevskog suda u Warwicku, koji se Simpsonu na početku obratio riječima: Unatoč bizarnoj koincidenciji, gospodine Simpson, nema nam druge nego da nastavimo prema predviđenom protokolu.

Potom je okrivljenika upitao osjeća li se krivim i je li doista 31. ožujka prošle godine na aerodromu u Birminghamu zatečen s vatrenim oružjem, na što mu je Simpson, pomalo očekivano, odgovorio: Ne!

Bart Simpson je, napišimo za one koji ne znaju, glavni protagonist čuvene animirane serije Simpsons, pravi mali vragolan koji duže može držati glavu pod vodom nego ostati izvan nevolje.

Charles Montgomery Burns je, pak, zločesti vlasnik nuklarne elektrane Springfield, te su se njih dvojica u 25 sezona bezbroj puta našli u sukobu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • WOMANIZER 20.03.2013.

    e to je slučajnost! hahaha

  • dvorska luda 20.03.2013.

    hehe, baš neobična i smiješna situacija :-)

  • JunFan 20.03.2013.

    Bart mu je sigurno nakraju rekao "eat my shorts"

Komentiraj...
Vidi sve komentare