To je to što me zanima!

Istraživanje je pokazalo da su Šveđanke najljepše

Magazin za putovanja, Traveler’s Digest, napravio je popis gradova u kojima žive najljepše žene. Na svjetskom vrhu je Stockholm (Švedska)
Vidi originalni članak

Magazin za putovanja, Traveler’s Digest, napravio je popis gradova u kojima žive najljepše žene. Na svjetskom vrhu je Stockholm. Glavni grad Švedske je grad u kojem će se turistima, zbog prelijepih djevojaka, činiti da su se našli u reality showu s top modelima. Prema tom časopisu Šveđanke su vrlo pristupačne, ali i obrazovane žene. Govore engleski s britanskim akcentom, pa bi ih mnogi turisti zbog izgovora mogli zamijeniti za Britanke. Argentinski Buenos Aires i njegove stanovnice na drugom su mjestu, koje se ističu svojom egzotičnom ljepotom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • realna123 25.06.2008.

    hrvatice su No.1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bez ikakve dvojbe,pa vidite smo cure u slavoniji i dalmaciji!!!! a zagrepcanke su mi sve nekak iste,ali opet lijepe!

  • gremljin 14.06.2008.

    naše koke su najljepše! sramite se, kako možete preko domaćih cura proglasit da su šveđanke ljepše? idi onda u švedsku po malo ljubavi, ne znam koja će te hrvatica htjeti kad viditaj naslov. jao majko...hm

Komentiraj...
Vidi sve komentare