To je to što me zanima!

Iz tri kockarnice 'odnio' 81,5 mil. kn, zabranili mu kockati

Don je u 12 sati osvojio 31,3 milijuna kuna. Kaže kako nema nikakvih posebnih vještina u kockanju, već ga samo prati sreća. 'Poharao' je tri kockarnice u SAD-u
Vidi originalni članak

Don Johnson (49) je u posljednjih šest mjeseci u tri kockarnice u Atlantic Cityju i Nevadi osvojio čak 1,5 milijuna kuna. Prošlog mjeseca je uložio 540.000 kuna, a u roku od 12 sati je osvojio 31,3 milijuna kuna. Muškarac je za američke medije objasnio kako nema nikakve posebne vještine u kockanju, već ga samo prati sreća. 

- U ovome nema nikakvog čuda, a nije ni da imam nekakve posebne vještine. Kad tad bi netko osvojio ovoliko novca na kocki, a drago mi je što sam to ja - kazao je Don. Dodao je kako je nekoliko puta u međuvremenu i izgubio novac. Kaže i kako su ga nekoliko puta optužili za varanje tijekom igranja, jer nitko nije vjerovao da 'tek tako' može osvojiti cijelo bogatstvo. Sve optužbe je odbacio te je istaknuo da nikada nije varao.

Kockarnice Caesars i Harrah's u Las Vegasu te Trump Taj Mahal u Atlantic Cityju su mu zabranile da više dolazi kod njih kockati. Iako je postao milijunaš zahvaljujući kockanju, Don i dalje živi 'običnim životom'. Kaže kako se ne namjerava baviti isključivo kockanjem te želi samo nastaviti igrati igre na sreću, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • kristina1987 17.07.2011.

    samo naprijed..ima jos kockarnica,veliki je svijet....

  • bojan8888 04.07.2011.

    mamu im banditsku kad dignes pare zabrane ti dolazis a kad izgubis ljube ti ruke samo da izgubis sto vise eo sada zivog dokaza da su tie kockarnice pravljene kako bi uzimale a ne davale

  • Veki-Zagreb 17.06.2011.

    ma to care!!! sve im uzmi! :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare