To je to što me zanima!

Izbacili ženski pikado tim iz lige zbog transseksualca

Ženski pikado tim Colliers B tvrdi da je izbačen iz lige jer je jedna od njih nekada bila muškarac. Melanie Partlow promijenila je spol prije 2 godine
Vidi originalni članak

Iz uprave ženske lige Cheslyn Hay kraj Cannocka tvrde da je tim tijekom utakmica psovao i vrijeđao. Međutim, igračice su uvjerene da je razlog izbacivanja 57-godišnja Melanie.
- Nisu nam dali nikakav službeni razlog. Ali, očito je da imaju predrasude - rekla je 29-godišnja Leanne Gardiner, kapetan tima.
Navodno je deset od 12 timova izglasalo da ih ne žele u ligi. Melanie se osjeća strašno. Bilo je situacija kad su je ostale igračice ignorirale, ali nikada joj nitko nije ništa rekao u lice.
- Svi smo uz nju. Strašno je to što se događa - dodala je.
Melanie iz Cannocka promijenila je spol na Tajlandu kad su ona i njena tadašnja supruga osvojili 2,2 milijuna kuna na lutriji. Nakon što je zbog bolesti izgubila dio noge, priključila se pikado timu da bi se izvukla iz stalnih depresija.
- Sve znaju o meni i odgovaram im na sva pitanja koja me pitaju. Uključujući ona koja se većina ljudi boje pitati - rekla je crvenokosa Melanie iz Velike Britanije.
Dodaje da iako je u dobrom odnosu s kolegicama, neke odbijaju da se rukuju s njom i ne žele je dodirnuti.
- Neke žene to zaista teško prihvaćaju, ali problem nije bila ona nego njihov rječnik  - rekao je glasnogovornik ženske pikado lige.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare