To je to što me zanima!

'Izbjeglice vam mogu doći kroz Piranski zaljev i to pedalinom'

Evo poštovane izbjeglice, slovenska granica se može zaobići u Piranskom zaljevu, nešto većoj bari bočate vode mjestimično širokoj oko jedne milje, rekao je Šprajc
Vidi originalni članak

I dok Slovenija, poput Mađarske, na svojoj granici diže ogradu (koju nazivaju "tehničkom preprekom"), u Hrvatskoj je zbog netom održanih parlamentarnih izbora priča oko izbjeglica pala u posve drugi plan. Slovencima je namjera od Hrvatske se ograditi u dužini od 120 kilometara no voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc u svojoj je emisiji poručio da im neće pomoći ni 600 kilometara ograde jer "svoje čuveno more" zbog kojeg se spore s Hrvatskom ne mogu ograditi.

- Pa da ljudima koji žele izaći iz Hrvatske olakšamo snalaženje, evo poštovane izbjeglice, slovenska granica se može zaobići u Piranskom zaljevu, nešto većoj bari bočate vode mjestimično širokoj oko jedne milje. Lahko se može prijeći pedalinom, put traje oko 20 minuta, a pedaline vas čekaju u luksuznim resortima koji se nalaze s hrvatske strane granice, a sad ionako nikome ne trebaju. Možete odmah svratiti i do uvijek ljubaznog domaćina Joška Jorasa - rekao je Šprajc. 

Šprajcovo obraćanje izbjeglicama i Slovencima pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • Pablo Emilio Escobar Gaviria 21.11.2015.

    Evo postovane izbjeglice ? J E B E M ja vama mater i svima koji ih postujete.

  • MAX 2010 15.11.2015.

    lucidna ideja.....za kiseli osmjeh

  • ab ovo 13.11.2015.

    Fora nije loša, ali mi trebamo ne žicu nego berlinski zid x 2

Komentiraj...
Vidi sve komentare