To je to što me zanima!

Izgradili ekološki hotel sa sobama na stablima u šumi

Jednostavne kućice na stablima žele pretvoriti u vrhunska odredišta za ekološki svjesne putnike.U subotu će otvoriti 4 sobe, a bit će ih ukupno 24
Vidi originalni članak

U šumi u zabačenom selu Haradsku na sjeveru Švedske u subotu će otvoriti hotel čije su sobe izgrađene na stablima. Jednostavne kućice na stablima žele pretvoriti u vrhunska odredišta za ekološki svjesne putnike. U subotu otvaraju četiri kućice, a u listopadu namjeravaju otvoriti još dvije.
- Hotel je zanimljiva građevina. Ništa se slično ne može naći nigdje u svijetu i potpuno je jedinstven - rekao je jedan od suosnivača Treehotela, Kent Lindvall. U sljedećih pet godina žele otvoriti 24 sobe koje će urediti 24 različita arhitekta. Svaka soba ima između 15 i 30 'kvadrata', a imaju dva ili četiri kreveta. Jednu od kućica su nazvali 'Zrcalna kocka'. Neobična kućica je pričvršćena za samo jedno stablo, a vanjski zidovi su joj zrcala te je gotovo nevidljiva u šumi. Noćenje za dvoje ljudi u toj kućici stajat će oko 3100 kuna. Hotel je već privukao pažnju diljem svijeta, a gosti se javljaju iz svih dijelova Europe te s Novog Zelanda i Australije, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • domagoj981 16.07.2010.

    uuuuu ovo je do yaya!

  • bombončić s likerom 16.07.2010.

    Kućice su guba, ali što ako udari grom u stablo?

  • domagoj981 16.07.2010.

    \"bosnia_80\" ka ni vi u bosni

Komentiraj...
Vidi sve komentare