To je to što me zanima!

Izgubila 25 kg: Na dijetu su me natjerale debele sestre

BBC-ev show za pretile ljude odveo je Anne (24) u najdeblju američku državu Mississippi. Živjela je s pretilim sestrama i shvatila kako mora smršaviti
Vidi originalni članak

Britanka Anne Odeke (24) iz Essexa imala je 120 kilograma. Iako je željela smršavjeti, navikla se na višak kilograma i naučila živjeti s njima. Ipak, javila se na BBC-ev oglas za pretile ljude koji žele putovati i upoznati nove kulture i njihove kuhinje. Show Big Meets Bigger (Veliki upoznaje Većega) odveo ju je u Mississippi, najdeblju američku državu, kod pretilih sestara Doloris od 240 kg i Diane Shepherd od 140 kg. Anne je gledala kako sestre trpaju u sebe gomile nezdrave masne hrane od burgera sve do svinjskih ušiju. Pomagala je Doloris s osnovnim zadacima kao što su češljanje i oblačenje jer sama nije mogla. Anne je nakon tjedan dana shvatila da mora promijeniti svoj život.
- Bila je to 'Božićna priča' u kojoj sam vidjela svoju budućnost - rekla je Anne. Vrativši se kući počela je trčati što nikada prije nije radila. Sada posjećuje teretanu tri do četiri puta tjedno i izbacila je grickalice. Izgubila je već 25 kilograma, ali ne planira stati. Kaže kako se sada osjeća izvrsno.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • BERISLAE 18.07.2010.

    To je izgubila 25 kg jer je zaboravila doručkovat.

  • Win32 18.07.2010.

    Daj pomozite joj više naći tih 25 kg što je izgubila !

  • brzinski nick 18.07.2010.

    sestre se nisu slikale jer ne stanu u kadar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare