To je to što me zanima!

Izgubili su vjenčani prsten pa ga našli pomoću - ultrazvuka

Djeca u usta stavljaju gotovo sve čega se mogu dokopati - to je jednostavno način na koji doživljavaju svijet. Neke od tih stvari na kraju završe i u - trbuhu
Vidi originalni članak

Žena iz Seattlea u SAD-u prije nekoliko je dana izgubila prsten. Cijelu je kuću 'okrenula naglavačke', no njemu i dalje nije bilo ni traga. Nakon što je izgubila svaku nadu, sve je ispričala suprugu kojem je na pamet pala zapravo vrlo logična ideja - možda je prsten završio prvo u ustima, a onda i želucu njihove bebe. 

Dijete su odveli u bolnicu, a ultrazvuk je pokazao kako je dijete zaista progutalo prsten od platine. Dijete je osam sati ostalo na promatranju, a onda je otpušteno iz bolnice.  

Reddit

- Ukoliko prsten kroz sljedeća dva tjedna ne izađe van prirodno, doktori će morati operirati dijete, objasnio je na Redditu otac djeteta, piše CNN

Ono najteže tek je bilo pred roditeljima i to ne zbog operacije. Naime, oni su morali detaljno pregledati sadržaj svakih pelena koje su skidali s djeteta. 

Nasreću, prsten je na kraju zaista izašao prirodnim metodama, a na Redditu je kao dokaz priložena i fotografija koju bolje da ne vidite. Ali možete. Izbor je na vama. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Vjevegrica 18.02.2016.

    ultrazvuk hihihihihihiihihhihihiih

  • PT 01.02.2016.

    Mali nestaško....

  • bosanacbolan 31.01.2016.

    E vidiš što ti je bogati svijet, djeca im jedu prstenje. A ja kad sam bio beba jeo vijke i čavle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare