To je to što me zanima!

Izgubio je nogu, a sad se bavi parkourom i inspirira tisuće

Ruben Roldan prije tri je godine doživio tešku nesreću zbog koje mu je amputirana noga. Ipak, duh mu nije klonuo. On se danas bavi parkourom i živi punim plućima
Vidi originalni članak

Ruben je kao 9-godišnjak radio u polju kada mu je preko noge prošao traktor . Ozljede su bile toliko teške da su mu liječnici morali amputirati lijevu nogu . Nakon što se oporavio odlučio je biti aktivniji nego ikad te je izabrao hobi koji se čini nemogućim čak i mnogima koji imaju obje zdrave noge.

On se, naime, počeo baviti parkourom , fizički nevjerojatno zahtjevnim sportom. Nakon što se za njega pročulo u Španjolskoj, za njega su se zainteresirali i strani mediji, a najnoviji prilog o njemu snimio je Ruptly . Ruben se parkouru posvetio početkom prošle godine. Sada je to, kaže, postao njegov način života .

- Iako vam se možda čini da je vaša situacija komplicirana, borite se za ono što volite . Nikada nemojte ostati bez nade. Ja nisam i nikada neću. Nikoga nemojte slušati o tome koji su vaši limiti jer samo vi poznajete svoje tijelo, izjavio je Ruben u jednom drugom prilogu prije nekoliko mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • StaBiSaSvijetomUpm 27.01.2015.

    :'( inspirirajuce

  • dragoSG 26.01.2015.

    bravoo!!!!!!!!

  • Beli Boj 26.01.2015.

    Svaka mu čast, želim mu puno sreće i uspjeha, i da pronađe nogu koju je izgubio!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare