To je to što me zanima!

Između vuka i koze rodila se nesvakidašnja ljubav

Jedan kineski zoološki vrt mjesto je gdje možete vidjeti do sada nezamislivo. U istom kavezu zaljubljeno žive odrasli mužjak vuka i ženka koze
Vidi originalni članak

Čuvari u zoološkom vrtu White Tower Park u gradu Nanchong kažu da su predator i plijen nerazdvojni od kada je on ušao u njezin kavez. Nevjerojatno je kako se zaljubljeno ponašaju jedno prema drugome.
- Ukoliko koza ode na neko vrijeme iz kaveza, vuk zavija i bijesno trči u krug po kavezu dok se njegova draga ne vrati - kaže Xu, jedan od čuvara. Dodao je i kako su počeli 'hodati' sasvim slučajno prije mjesec dana.
- Jednog jutra kada sam iz kaveza puštao kozu na hranilište, iznenada se pojavio vuk i utrčao u njezin kavez. Vjerojatno nismo dobro zatvorili njegov kavez pa se s lakoćom oslobodio - priča događaje od prije mjesec dana Xu.
- Čim je osjetio kozin miris, počeo je zavijati. Ona je bila toliko uplašena da sam mogao vidjeti kako joj se noge tresu - dodao je. Čuvar je morao štititi kozu prije nego su došli ostali kolege i razdvojili životinje.
- No idućih noći njih su se dvoje počeli bolje upoznavati. Čak su izmjenjivali ljubavne 'povike'. Jasno se moglo vidjeti da koketiraju - kaže Xu. Pet dana kasnije čuvari su donijeli odluku: "Mislili smo, kada već toliko žele jedno drugome, zašto ih ne spojiti?" Dokaz da za pravu ljubav ne postoje granice je i to da od kada su u istom kavezu, sve rade zajedno - osim što ne dijele obroke. Vuk se drži svoje mesne dijete dok je koza ostala vegetarijanka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • BigBen 12.04.2008.

    Pa nije vuk budala,treba pricekati nek se koza jos udeblja

  • entoni 08.04.2008.

    Predivno ! Živjela prava ljubav ! Ovo mi je zatoplilo dan ! Sretno !

  • user_2971 08.04.2008.

    ajd sretno im bilo...i imali puno djece??

Komentiraj...
Vidi sve komentare