To je to što me zanima!

Iznenadila dečka svadbom za rođendan sa 180 gostiju

Britanki Gemmi Tetlow dosadilo je živjeti u grijehu sa zaručnikom s kojim je u vezi već deset godina. "Mladenka iznenađenja" i Jamie imaju dva sina
Vidi originalni članak

Gemma je odlučila uzeti stvar u svoje ruke. U samo osam tjedana, uz pomoć nekoliko prijatelja, organizirala je i najmanji detalj vjenčanja i pozvala 180 članova obitelji i bliskih prijatelja. Naručila je pozivnice na kojima je na prednjoj strani pisalo "zabava iznenađenja za 30. rođendan Jamija Crooka. I, vjerujte da slavljenika čeka veliko iznenađenje". A, na drugoj strani je pisalo "jer mi se ženimo. Ne zaboravite da morate šutjeti o tome".
- Ne bih to napravila da nisam bila 99,9 posto sigurna da će pristati. Ne mogu ni zamisliti što bi bilo da me odbio - rekla je.
Jamie je mislio da ide na dosadnu večeru i ples u povodu svog rođendana. Stigavši u salu, ostao je bez riječi. Čak su i njihovi sinovi uspješno čuvali tajnu od oca.
- Svi ljudi koje bih i sam pozvao bili su tamo. Prijatelji koje nisam vidio godinama. Bilo je savršeno - rekao je Jamie.
Veliki rizik i golema tajna na kraju su imali sretan kraj.
- Mnogi su rekli da sam luda. Ali i da je ideja fantastična - dodala je "mladenka iznenađenja".

Idi na 24sata

Komentari 5

  • šamar 18.12.2008.

    ovo je preslatko...

  • user_30890 18.12.2008.

    e svaka ćast baš nešto otkaćeno,i ljepo.super ćestitsm im

  • sprinterica 18.12.2008.

    ma super a što da ju je tip poslao k vragu???

Komentiraj...
Vidi sve komentare