To je to što me zanima!

'Ja sam izvanzemaljka, mogu otići na Mars kad god poželim'

Kroz cijelo svoje djetinjstvo, Lea Kapitelli (22) iz Melbournea borila se s neobičnim iskustvima i promjenama u ponašanju. U početku je to pripisivala djetinjstvu...
Vidi originalni članak

Kroz cijelo svoje djetinjstvo, Lea Kapitelli (22) iz Melbournea borila se s neobičnim iskustvima i promjenama u ponašanju. U početku je to pripisivala djetinjstvu, ali kad se to nastavilo i u tinejdžerskoj dobi shvatila je da sve to "nije slučajnost".

Kapitelli za Daily Mail tvrdi da ju je, kad je imala 13 godina, netko u noći posjetio i objasnio joj zašto je po svom ponašanju drukčija od drugih djevojaka.

- Mezreth je došao i objasnio mi moje porijeklo. Rekao mi je da sam izvanzemaljski hibrid - rekla je Lea koja tvrdi da su njenoj majci, dok je spavala, u jajnike ubacili izvanzemaljsku DNK.

- Čudno je sve to, ali ima smisla. To je razlog svih mojih snova, čudnih iskustava. Mazreth mi je rekao da sam ja pripadnik rase Zvjezdanog sjemena, ljudsko biće čije porijeklo nije u potpunosti ljudsko - objašnjava Lea.

Kaže kako zna da ju svi smatraju nenormalnom, ali vjeruje da je poslana na Zemlju kako bi svjedočila ovdašnjem životu.

- Sve je u koncentraciji i meditaciji. Poželim li otići na Mars, mogu krenuti tamo - kaže ova neobična djevojka dodavši da joj je majka kroz cijeli život bila podrška. 
 

Idi na 24sata

Komentari 214

  • chicofelipegonzaleslopezomarti 24.11.2016.

    I ja sam vanzemaljac neki dan sam bil na mjesecu vidil sam sve zvijezde i susretal sam čudna biča sve dok od umora nisam zaspal,a ujutro sam zaklel vujču i dedu i tudum...opet su ga sumporili glava mi pucala dva dana..

  • misko2k 24.11.2016.

    Izgleda njoj nitko do sada nije ubacio svoj DNK ,pa pati od insuficijencije kuromicina, pa pokušava ovako pozornost na sebe skrenuti

  • belizagrebgrad 24.11.2016.

    I "naš" Pernar ima sličnu dijagnozu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare