To je to što me zanima!

Japanci su slavili plodnost paradirajući rozim penisom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Festival Kanamara Matsuri se održava još od početka 17. stoljeća, a nastao je prema legendi o demonu koji se skrivao u vagini mlade djevojke
Vidi originalni članak

Kanamara Matsuri je velika proslava u Kawasakiju u Japanu u prvom tjednu travnja, koja slavi plodnost i prikuplja sredstva za borbu protiv HIV-a. Dok se u ostatku svijeta taj dio godine obilježava zečićima i jajima, Japanci gradom paradiraju noseći veliki ružićasti penis. Festival se održava još od početka 17. stoljeća, a nastao je prema legendi o demonu koji se skrivao u vagini mlade djevojke i kastrirao dvojicu muškaraca tijekom prve bračne noći. Djevojka je potražila pomoć kod kovača, koji je izradio željezni penis kako bi uništio demona. Festival Kanamara Matsuri uz proslavu uključuje i široku ponudu predmeta u obliku penisa. Tijekom festivala se mogu kupiti slatkiši u obliku penisa, svijeće, hrana, a postavili su čak i drvene skulpture u obliku penisa. Kanamara Matsuri privukao je veliku pozornost u svijetu pa turisti svake godine u sve većem broju dolaze na festival.
- Ovakav festival se ne može pronaći nigdje blizu Velike Britanije - rekla je Angela Wheaton, koja je posjetila festival ove godine. Japanski festivali inače ne privlače toliku pozornost u svijetu, ali Kanamara Nakamura je sigurno iznimka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • perman111 19.04.2010.

    ona likica na 2 slici s ćuno-lizalicom mi je najjača... ha ha ha

  • jaxx 19.04.2010.

    ahahah najaci su ...pa moglo bi se i kod nas slaviti,,recimo da bude kur*ev dan?? zasto ne

  • blackman 19.04.2010.

    aaa sto te japance glava jako boli

Komentiraj...
Vidi sve komentare