To je to što me zanima!

Jesu li na nebu iznad tajnovite zračne baze snimili - NLO?!

U blizini vojne zrakoplovne baze 'Wright-Patterson Air Force' u Ohiu jedan je bračni par snimio video koji je zaintrigirao milijune entuzijasta diljem svijeta. No, mnogi su sasvim opravdano vrlo sumnjičavi...
Vidi originalni članak

Sve snimke navodnih NLO-a, znate to najvjerojatnije i sami, najčešće budu loše kvalitete, mutne i općenito negledljive. E pa, postoji i druga krajnost kada je sve jednostavno predobro. Video je stabilan, zvuk čist...

Jedna od takvih snimaka objavljena je na YouTube kanalu 'Secure Team 10' u čije je ruke došao putem dvoje ljudi koji su ga, kako tvrde, snimili iznad zrakoplovne baze američke vojske koja se i u prošlosti nerijetko povezivala s ovakvim fenomenima. 

U pozadini možemo čuti komentare navodno šokiranog para, a njihov entuzijazam dijeli i Tyler Glockner, čovjek koji stoji iza poznatog kanala na kojem je snimka i objavljena. 

No, nakon što smo nekoliko puta pogledali snimku, mi smo i dalje iznimno skeptični. Sve izgleda previše mirno i jednostavno neprirodno... Snimka je tu, pa prosudite sami. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • PuCa_3 05.06.2016.

    ovo kao da je slikano sa iphone-om

  • 01.06.2016.

    tocno to sam vidio prije nekih 15 godina,i onda je krenulo i to brzinom koja tzv ne postoji sto se tice danasnjih aviona,jer bas u tom trenutku su na nebu prolazili putnicki avioni pa mi je to bila usporedba brzine.Znaci puz i kornjaca eto slikovito.Vrijeme je za buđenje!!!!!

  • Sir Alan B'Stard 31.05.2016.

    secure team i third_phase_of_the_moon su općepoznati fejkeri koji stavljaju svakakve gluparije na svoje kanale, a vjerojatno i sami lažiraju materijale... sve, naravno, radi zarade na klikovima. uglavnom, sve ono što oni objave možete slobodno zaobići. ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare