To je to što me zanima!

Jedan kupon - jedna nagrada: Od ponedjeljka nove nagrade

Od 2. do 11. listopada možete igrati za 10.000 kn, televizore, smartphone...Svako kolo trajat će jedan dan, što znači da vam je za osvajanje nagrade potreban samo jedan kupon...
Vidi originalni članak

Nagradne igre u 24sata idu dalje. Od ponedjeljka, 2. listopada, do srijede, 11. listopada, traje nova nagradna igra u pet kola.

Svako kolo trajat će jedan dan, što znači da vam je za osvajanje vrijedne nagrade potreban samo jedan kupon. Izrežite ga, pošaljite i pričekajte izvlačenje. Već sljedećih dana dobit ćete priliku novim kuponom osvojiti još jednu nagradu.

U prvom kolu, 2. listopada, nagrada je 10.000 kuna na potrošačkoj kartici. Drugo kolo na redu je u srijedu, 4. listopada, a možete osvojiti TV LED Strong. Već u petak, 6. listopada, igrajte za smartphone. I nakon toga ne propustite kupiti 24sata jer očekuje vas još vrijednih nagrada. Kupon za prvo kolo šalje se na P.P. 350, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Uz 24sata osvoji fantastične nagrade”, a kako bi sudjelovao u izvlačenju, mora stići do četvrtka 12. listopada.

Kako biste osvojili televizor, kupon morate poslati s istom naznakom na adresu P.P. 195, 10 001 Zagreb, a mora stići do ponedjeljka, 16. listopada. Za smartphone u trećem kolu kupon šaljete na P.P. 311, 10 001 Zagreb.

Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata, Oreškovićeva 3d, Zagreb, uz nadzor tročlane komisije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare