To je to što me zanima!

Jedna za suze: Schwarzkopf prikazao što je to prava ljubav

Ljubav stvara ljepotu, i to ne samo na Dan sv. Valentina, poruka je vrlo romantične reklame koju morate vidjeti ako ste nježna dušica uvijek željna puno ljubavi i topline
Vidi originalni članak

Schwarzkopf je reklamu na YouTubeu objavio još prije nekoliko dana, no tek je sada postala viralna zahvaljujući blogovima koji objavljuju propagandne materijale.

- Ti. Tvoj osmijeh. Tvoje oči. Tvoja tvrdoglava kovrča koju si naslijedila od oca, a koju je on naslijedio od svoje majke. Kako izgledaš dok me slušaš i kada me pokušavaš ignorirati. 

- Način na koji se smiješ lošim šalama i skrivaš se kada si tužna. Kako izgledaš prije nego što me poljubiš. I kada kažeš volim te. 

- Imaš doista striktna načela, ali samo kako bi ih prekršila. I u tvom divnom svijetu red i kaos uopće nisu suprotnosti. Znam te toliko godina, ali me još uvijek možeš iznenaditi. Svakog mi jutra testiraš živce... ali zbog svega toga te volim - izgovara narator tijekom reklame, koja je u kratkom roku skupila čak tri milijuna pregleda.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • ObiVanKenobi 15.02.2014.

    vau i meni je došlo da zaplačem, predivna je reklama!!! VAU!!!

  • mihaela1000 14.02.2014.

    Ljepa reklama al ono.... Svako jutro otvara taj zastor i kao nije vidla kaj piše od tulipana... A njih je posadio još na jesen.... :P

  • user_317375 14.02.2014.

    super ideja, ali me iznervira loša gluma ove ženske ... ali zato je ovaj njen jakooo dobaaar.. u glumi :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare