To je to što me zanima!

Jednom rukom držao volan, a drugom se igrao s 'veseljkom'

Slučajno ili ne, vozač autobusa se uzbudio pri ulasku u tunel, te je stao 'masirati' druga u gaćama. Na njegovu žalost, snimljen je i otpušten, a očekuje ga i suđenje
Vidi originalni članak

Vozač autobusa George Simpson (41) iz Newarka ekspresno je otpušten nakon što ga je neimenovana knjižničarka snimila pomoću mobitela kako masturbira usred vožnje.

Simpson je 24. lipnja vozio na relaciji Carteret - New York City, te se iznenada uzbudio kada se približio tunelu Lincoln.

Tada je zavukao desnu ruku u hlače te se stao samozadovoljavati uvjeren da nitko od putnika neće primijetiti što čini. Na njegovu žalost, to natezanje 'veseljka' nije prošlo neopaženo te će se uskoro morati pojaviti pred sudom. 

Optužen je zbog nemarne vožnje, dovođenja u opasnost putnika i ostalih sudionika u prometu te zbog nedoličnog ponašanja. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Stevi 15.07.2013.

    ne volim licemjerje...dok je snimala spomenuti prizor nije se bojala za ugrožavanje života putnika...ali kada ga je prijavljivala, je...glupost...zašto u nije rekla:hej, dečko šta to radiš?vidim te! htjela je ispasti i j.....i poštena

  • Dečko sa sela 14.07.2013.

    Svašta! Danas se ni počešat ne smiješ, sve neki finjaci. Ja ga redovito otresem na autoputu. Fino stavim na tempomat 110 Km/h i ljevica na mišku. Do ZG se baš fino relaksiram, jer rijetko kad stignem do gajeve uličke ;) Čak smo par puta ja i frend znali jedan drugom odraditi, ništa pederski, naravno.

  • 14.07.2013.

    kaj, počohal se po jajcima. celi dan sedi i zakuha se dolje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare