To je to što me zanima!

Jedva mogao hodati: Najveća svjetska muda dolaze iz Kenije

KENIJA: 21-godišnji Forence Owiti Opiyo pati od rijetkog poremećaja povećanih testisa, koji su deset puta veći od uobičajenih. Liječnici još uvijek ne mogu sa sigurnošću reći zašto...
Vidi originalni članak

Misteriozni poremećaj povećanih testisa zagorčao je život Forenceu Owiti Opiyju (21) iz kenijskog grada Kibigorija. Naime, njegovi testisi su čak deset puta veći od uobičajenih, a sve je počelo s cistom koja mu je dijagnosticirana s deset godina. Nije mogao nositi odjeću ni normalno hodati i operacija je bila neizbježna, piše Daily Mail.

Njegovi susjedi su na internetu objavili fotografije ogromnih testisa i ubrzo se veliki broj ljudi upoznao sa situacijom. Opiyo je završio na dvije operacije - s prvom su mu odstranili penis i uklonili masu testisa, a s drugom je penis vraćen u uobičajeni oblik i veličinu.

- Sve je započelo relativno mirno. U početku su moji testisi bili veličine šake i onda počeli rasti. Moja najveća želja je postati otac i zahvalan sam svima koji su mi to bar pokušali omogućiti, iskren je Opiyo.

Nakon 2006. godine i tog otkrića njegov život nije isti i nesretni mladić se svim silama trudi vratiti život u normalu. Njegovi roditelji su preminuli kad je imao pet godina, a zbog svog poremećaja je jedan dio osnovne škole proveo kod kuće.

- Vjerujem da će Forence nakon operacija živjeti normalan život i uživati u njemu. Za tri mjeseca će već normalno funkcionirati i biti u mogućnosti raditi sve što poželi, rekao je dr. James Obondi, kirurg koji je operirao Forencea.

Njegov liječnički tim u šoku je promatrao najveće svjetske testise i bio zadivljen Forenceovim vedrim duhom i odličnim raspoloženjem.

Ostaje pitanje hoće li 21-godišnji Kenijac ući u Guinnessovu knjigu rekorda, u kojoj je dugogodišnju poziciju držao Wesley Warren Jr. iz SAD-a.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • lilyan 21.07.2017.

    ovo je zaista mudodokolenko!

  • jožek2 21.07.2017.

    Ima jako puno podrugljivih i vulgarnih komentara, a ja bi samo svima tima koji se rugaju ovome jadniku poželio isto takvo zlo, barem samo na osam dana.

  • Rudica 21.07.2017.

    A sve je počelo jednostavno poput kuhanja...????

Komentiraj...
Vidi sve komentare