To je to što me zanima!

Jeza na TV-u: Iluzionist joj je usred trika dlan probio čavlom

Poljski iluzionist Marcin Połoniewicz još dugo neće biti pozvan na televizuju, a vjerojatno više nikad u program koji se emitira uživo. Zbog njega je naime voditeljica završila s čavlom u dlanu...
Vidi originalni članak

U poljskoj jutarnjoj emisiji 'Pytanie na śniadanie' gledatelji su umjesto u receptima i zgodnom triku na kraju 'uživali' u bolnim jaucima voditeljice kojoj se u dlan zabio - čavao. 

Naime, u tu je emisiju pozvan iluzionist Marcin Połoniewicz koji je samuvjereno krenuo s trikom i taman kada ga je odlučio prezentirati uz pomoć voditeljice, stvari su krenule u krivom smjeru. Uostalom, pogledajte i sami. 

Već sat vremena nakon incidenta, na službenoj je stranici emisije objavljeno da je voditeljici Marzeni Rogalski pružena prva pomoć u obližnjoj bolnici te da je sve u redu, što je kasnije potvrdila i ona sama na svojem profilu. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • kamila7 05.07.2016.

    nek se zna da je emisija uživo

  • Power_charger 05.07.2016.

    Ja.... zamijesam.... :) E jesi ga zamijeso brate! Dvoumio sam se dal da pogledam video, posto su mi takve stvari strasne za gledat, onaj osjecaj ko da ce meni netko zabit cavao u dlan... ali ipak jesam, nije prestrasno samo jedanput mi je dovoljno da sam pogledao, nije bilo replaya

  • djberg34 04.07.2016.

    svaka cast,iluzija je stvarno dobra,mala dobro glumi,na trenutak sam pomislio da je stvarno cavo u ruci,frajer je vrhunski,stvarno je realno :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare