To je to što me zanima!

Jezivi duh djevojčice istjerao radnike iz arheološkog muzeja

Želim da ljudi dolaze u muzej zbog artefakata, a ne zbog duhova, rekla je direktorica talijanskog muzeja kojeg je prema pričama radnika zaposjeo duh male djevojčice...
Vidi originalni članak

Duh se pojavio u talijanskom Nacionalnom arheološkom muzeju u Napulju i otjerao građevinske radnike koji su radili u njemu. Radnici tvrde da su se stvari neobjašnjivo pomicale i nestajale, a tijekom noći su čuli stravične krikove i osjetili čudne valove vrućine.

Arhitekt koji je zadužen za radove, Oreste Albareno, došao je u muzej i pristao prespavati s radnicima kako bi ih razuvjerio u postojanje duha, ali se nakon neprespavane noći ipak morao složiti s njima.

- Uspio sam svojim mobitelom snimiti duha malene djevojčice, ali nikakve djevojčice nije bilo u muzeju. Nitko od radnika nije sa sobom poveo kćer, a i prostor je osiguran i zaključan tako da se nikakvo dijete nije moglo ušuljati unutra - rekao je Albareno, piše Daily Mail.

Upomoć su pozvani "istjerivači duhova", odnosno stručnjaci za paranormalno iz cijelog svijeta kako bi utvrdili o čemu je riječ.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • DonMorissMoraless 19.04.2012.

    aaa kakva sprdnja a inžinjer neka faca ko meni sta moze na kraju zovu popa hahah

  • sspavlovic734 04.03.2012.

    ima svega

  • ilmare 06.01.2012.

    Radnicima se neda raditi,pa izmišljaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare