To je to što me zanima!

Jezivi oglas: Netko prodaje kuću s 4 spavaće sobe i - zatvorom?!

Kuća sa četiri spavaće sobe, četiri kupaonice i neobičnom prostorijom u podrumu, koja je bila zatvor do 1969. godine, prodaje se za 150 tisuća dolara...
Vidi originalni članak

Prodaje se povijesna kuća iz 1880. godine u američkom Vermountu, stoji u oglasu na koji je naletjela korisnica TikToka Angelika Koch. Kuća sa četiri spavaće sobe, četiri kupaonice i neobičnom prostorijom u podrumu, koja je bila zatvor do 1969. godine, prodaje se za 150 tisuća dolara.

U jezivom oglasu stoji da je glavni dio služio kao rezidencija tamničara, a na sjevernom zidu kuće je bivši zatvor okruga Essex, prenosi Mirror.

- U zatvoru se još uvijek nalaze zatvorske ćelije s rešetkama s rešetkama i zatvorski ured. Pogađajte što bi ovo krilo dimenzija 28 x 40 inča moglo biti - piše u oglasu.

Nekoliko čelija ograđeno je debelim metalnim šipkama u derutnom stanju, a kreveti i kupaonice su odvratno prljavi, navodi Angelika.

-  Na prvu sam pomislila da je malo zapuštena, ali da se sve da pristojno urediti. Sve dok nisam shvatila da u podrumu živi Sotona. Jezivo! - objasnila je Koch u viralnom videu.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • Šaptač Budalama 08.07.2021.

    @😁zvrk😁 ŠIFRA-rešt 😉Jesam otrov za žene ali nisam cupidon 😛

  • nap 04.07.2021.

    tko bi kupovaio kucu s zatvorom kuca iz 19 stoljeca

  • sexy_trubadur 04.07.2021.

    nije to zatvor vec sado-mazo soba

Komentiraj...
Vidi sve komentare