To je to što me zanima!

Jezivo: U napuštenoj je bolnici netko namjestio 'božićnu jelku'

Dvoje zaposlenika bolnice 'Tulane' u New Orleansu fotografiralo je neobično svjetlo u bolnici nasuprot njihove. Jedini je problem u tome što je ona napuštena od 2005.
Vidi originalni članak

Posljednje osoblje bolnicu 'Charity' u New Orleansu napustilo je prije točno desetak godina. Upravo zbog toga mnogi su zbunjeni svjetlom koje je iz nje izbijalo na Badnjak. Iako dvije fotografije koje su se proširile društvenim mrežama nisu dobre kvalitete, čini se kako svjetlo ima oblik božićne jelke. 

Stavite to u kontekst napuštene bolnice i imate dobar temelj za još jednu horor priču. Fotografiju Lise Walley Staggs na Facebooku je dosad podijelilo više od 20 tisuća ljudi, a mnogi od njih uvjereni su da je u pitanju paranormalna pojava. 

Facebook

No, objašnjenje je, čini se, ipak nešto što ne spada u domenu paranormalnog. Naime, na fotografiju je reagirala i policija koja je provjerila spornu prostoriju i tamo su našli nekoliko dasaka osvjetljenih božićnim lampicama. Dakle, netko je očigledno imao namjeru zbuniti prolaznike, a uprava bolnice 'Tulane' zatražila je istragu s obzirom da je pristup i ulaz u bolnicu zabranjen. 

Facebook

Idi na 24sata

Komentari 61

  • FranBerišić 22.01.2016.

    pa to su oni stavili

  • opetja 11.01.2016.

    Ljudi koji su okitili bor su malo uredili dio bolnice a oni iz 24 sata su napisali jezivo

  • svanuće 07.01.2016.

    Napuštena je vjerovatno sa razlogom ,ali se ta priča morala dovesti do kraja,zgrada kao takva nije smjela ostati sablasna i neriješena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare