To je to što me zanima!

Joker postoji? Pojavio se u sudnici i šokirao sve prisutne

SAD: Lawrence Sullivan iz Miamija optužen je za ilegalno posjedovanje oružja, a na sudu se pojavio istetoviran i našminkan kao lik Jokera iz serijala o Batmanu, kojeg je utjelovio Heath Ledger...
Vidi originalni članak

Da se ovakav muškarac pojavi pred vama, vjerujemo da vam ne bi bilo svejedno. Zamislite kako je bilo sutkinji iz Miamija kad se pred njom pojavio ljudski Joker.

Lawrence Sullivan (29) uhićen je zbog ilegalnog posjedovanja oružja i doveden na sud u zastrašujućem izdanju. Nakon što je navodno usred grada mahao pištoljem, nekoliko svjedoka prijavilo ga je policiji.

S kosom obojenom u zeleno i licem tetoviranim poput legendarnog Jokera iz Batmana, Sullivan je zgrozio sve prisutne na sudu. Osim svojim izgledom, stvorio je neugodnost i ponašanjem, pa mu se tako "nije dalo potpisivati papirologiju jer nije bio dobre volje". 

Branile su ga majka i dvije sestre koje vjeruju da njihov voljeni sin i brat nije krivac u ovom slučaju, a jamčevina za izlazak iznosi pet tisuća dolara.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mihael6 04.06.2017.

    Lik je skoro gori od onog mutavog vanzemaljca

  • Živjela cenzura! 26.05.2017.

    Pitanje novinaru. Jesi ti uopće pogledao film o kojem pišeš? U tom filmu Joker nema istetovirano lice niti taj tip uopće sliči na tu verziju Jokera.

  • --- DAVOR --- 26.05.2017.

    Problem današnjeg društva su PRE ŠIROKA shvačanja ljudskih prava i sloboda i baš u ime njih su klicali Merkelici kad je širom otvorila granice kroz koje su se ušuljale stotine terorista. Isto je u ovim slučajevima kao s ovim tipom za kojeg e samo po izgledu vidi da ima poremečaj ličnosti a to je usko povezano sa psiho-sociopatijom al ljudska prava i slobode su tolko širak pojam da tek kad takvi nekog izmasakriraju svi se počnu zgražat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare