To je to što me zanima!

Josip Geršak osvojio bon za gorivo, a Lj. Mamula za Spar

BONOVI OD 1000 KUNA: Kakvu ja to sreću imam. Supruga Štefanija i ja svaki dan čitamo 24sata. Penzioneri smo i svaka kuna nam dobro dođe, kazao je simpatični gospodin Josip
Vidi originalni članak

U nagradnoj igri 24sata izvučena su dva nova sretna dobitnika: Josip Geršak (72) iz Laduča i Ljubica Mamula (64) iz Karlovca. Josip je osvojio poklon bon za gorivo od 1000 kuna koji može iskoristiti na postajama Croduxa, a Ljubica bon od 1000 kuna koji može potrošiti u Spar prodavaonicama. I Josipu i Ljubici, pretplatnicima 24sata, ovo je prva nagrada koju su osvojili.

- Hvala vam lijepo, kakvu ja to sreću imam. Supruga Štefanija i ja svaki dan čitamo 24sata. Penzioneri smo i svaka kuna nam dobro dođe - kazao je simpatični gospodin Josip. U dobrom raspoloženju zatekli smo i gospođu Ljubicu:

- Baš ste me lijepo iznenadili. Nikad ništa nisam osvojila, a sad ću počastiti obitelj, moje kćeri i unuke. Pretplatnica sam godinu dana i ovo je moja prva nagrada - kazala je raspoložena gospođa Ljubica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Marialoren 02.03.2018.

    hahha moj šogor već 3 godina pretplatnik i ništa... sestra je htjela otkazat, a on kaže nemoj još još je nagradna igra... ah zabunom je platila za treći mjesec a drugi nije i odma je dobila opomenu da nije platila za drugi mjeec... tj obrazloženje, platili ste za ožujak , ali najprije morate za veljaču niste ... molimo Vas da u što kraćem bla bla bla-....

Komentiraj...
Vidi sve komentare