To je to što me zanima!

Jurkotić i Tolja su zafrkavali Pupovca, on ih fino nasamario

Davor Jurkotić ovaj je put 'u duetu' s pjevačem Markom Toljom odlučio nasamariti Milorada Popuvca zatraživši ga im pomogne u misiji da Tolja postane poznati pjevač u Srbiji.
Vidi originalni članak

U najnovijem nastavku 'celebrity' izdanja showa 'U zdrav mozak' Jurkotić je ugostio poznatog pjevača iz Rijeke s namjerom da upravo njega malo poguraju na - srpsko tržište. 

Kako su odlučili da bi im u tome od najveće pomoći mogao biti predstavnik srpske manjine i saborski zastupnik Milorad Popovac, nazvali su upravo njega. On je pak vrlo mudro saslušao Jurkotića i Tolju i predstavio im 'pravog specijalistu za ono što njima treba'. 

Na telefon se u tom trenutku javio nepoznati muškarac koji se predstavio kao Edvard Prilika i Tolji predložio da se preimenuje u Miloš Toljo te da se poveže s Karleušom. U tom su trenutku već i Jurkotić i Tolja shvatili da im je Pupovac uzvratio istom mjerom pa su mu zahvalili i prekinuli razgovor. 

Uglavnom, rijetki su dosad uspjeli 'prokužiti' Jurkotića, no ne sjećamo se da mu je itko uzvratio sa stilom ovako kao saborski zastupnik Milorad Pupovac. Svaka čast! 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • tomicalomica 04.01.2017.

    Pupi tupi ...ja ga nazvao nedavno , predstavio sam se kao vođa četničkog pokreta u Hrvatskoj , pitao ga da li želi pristupiti , skoro sam ga imao i onda da bude politički korektan veli " nije baš zagrijan za ideju "

  • nori 🖖 02.01.2017.

    Ko govno dira zasmrdi se 💩

  • malešić paula 02.01.2017.

    apsolutno nije interesantan ni smiješan

Komentiraj...
Vidi sve komentare