To je to što me zanima!

Južnoafrikanac Charl je 'gay mister' 2010. godine

Charl je pobijedio prošetavši modnom pistom u oskudnom donjem rublju. Iza sebe je ostavio predstavnike Australije, Hong Konga i Španjolske
Vidi originalni članak

Južnoafrikanca Charla Van den Berga (28) su izabrali za 'gay mistera' za 2010. godinu na natjecanju u Oslu. Charl, ugostitelj iz Capetowna, pobijedio je nakon četverodnevnog natjecanja prošetavši modnom pistom u oskudnom donjem rublju. Iza sebe je ostavio predstavnike Australije, Hong Konga, Kine i Španjolske, izvijestili su organizatori natjecanja u priopćenju. Cilj natjecanja je izabrati glasnogovornika homoseksualne zajednice, koji će se na svjetskoj razini zalagati za jednakost i ljudska prava. Natjecalo se dvadesetak kandidata s pet kontinenata. Prvi pratitelj je australski savezni inspektor (25), a drugi je pratitelj hongkonški plesač (33). Prošle godine je titulu 'gay mistera' osvojio Irac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • twisted81 15.02.2010.

    Homoseksualci kažu da bi oni samo da ih se prihvati. Zašto onda oni sami sebe osvajaju od ostalih? Pa gay mister, pa gay filmski festival, pa gay parade. Imam osjećaj kao da su oni heterofobični. Uostalom, ako oni traže svoja prava na seksualnu opredjeljenost, zašto onda drugima uskraćuju pravo na to da ih ne vole. Kao svi sbi trebali biti isti, ali nesmiješ reći da ih ne voliš. A mislim da kojekakvim paradama neće postići ama baš ništa osim kaj još više provociraju ljude. Prošećite malo Zagrebom pa vidite koliko ima pedera koje nitko ne dira. Prođem pored njih i nikome ništa. Ali kad mi paradira u sred bijela dana sa golom guzicom ispred lica, naravno da ću reagirati. To nije pitanje seksualne orjentacija nego kulture. Ajde da bilo tko tako sad prošeće gradom i završit će sa prijavom. Njih se štiti kad to rade. Pa tko je onda tu ugrožen??????

  • user_43440 15.02.2010.

    fuj gad(e)I mi se!!!!

  • bosnia_80 15.02.2010.

    jel\' garfild bio predstavnik hrvatske na tom natjecanju ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare