To je to što me zanima!

Kad kreneš u Australiju, a završiš u Austriji: 'Nažalost, nemamo klokane, samo krave!'

Viralna fotografija iz Salzburga dijeli se društvenim mrežama, a brojni nisu mogli vjerovati da se ta greška ljudima događa toliko često da su morali otvoriti poseban šalter u zračnoj luci
Vidi originalni članak

Vjerovali ili ne, ali broj putnika koji svake godine krenu u Australiju, a završe u Austriji toliko je značajan da su u zračnoj luci u Salzburgu otvorili poseban šalter za putnike koji su promašili kontinent.

- Ispričavamo se, ovo je Austrija, ne Australija! Ako ste se zabunili samo pritisnite gumb! - stoji na natpisu u zračnoj luci Salzburg.

Viralna fotografija dijeli se društvenim mrežama, a brojni u komentarima nisu mogli vjerovati da se takvo što zaista događa, dok su drugi ponudili još primjera kad dođe do zabune jer dvije zemlje ili dva grada imaju slična imena.

- Jednom sam se zenuo kad sam bio u Munchenu. Sjeo sam na bus za Genovu umjesto za Ženevu (Genevu) - napisao je jedan komentator.

- Jednom smo trebali ići u Budimpeštu, ali smo greškom završili u Bukureštu - komentirao je drugi.

Neki su se Austrijanci čak oglasili u komentarima i naveli kako se mogu kupiti i suveniri na kojima piše ''nemamo klokane, samo krave''.

Zanimljivo je i da godinama Slovačka i Slovenija imaju sistem razmjene pošte jer ogroman broj pošiljaka završi u krivoj zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Palmanova 26.01.2024.

    Tak su englezi morali na tekmu u Gent,a otisli u Genk

Komentiraj...
Vidi sve komentare