To je to što me zanima!

Kada nas već CIA prisluškuje, budite kreativni i što otkačeniji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ante Zabadalo istražio što će sve američki špijuni imati priliku doznati od hrvatskih političara i veselih kumica s placa. Budite i ove nedjelje u 15 sati uz nas, 24sataTV
Vidi originalni članak

Nedjeljom u 3 i ovoga tjedna rošta sve domaće i inozemne aktualnosti. Američko superuho i u vašem domu. Budite zanimljivi i otkačeni, prisluškuje vas CIA. Ante Zabadalo je istražio što CIA-i na meniju nude naši političari i kumice s placa.

Neviđeni skandal trese Ministarstvo unutarnjih poslova. U Europu ulazimo bez Dubrovačko-neretvanske županije. Nove osobne iskaznice Dubrovčani će bojkotirati jer na karti Hrvatske koja se na iskaznici nalazi, Dubrovnika - nema!

Premijeru Milanoviću dosta je čvrstog stajanja na zemlji, pa se vinuo u zrak i promatra nas s visine. Građanima je sad već dosta njegove bahatosti. Sa sjetom se sjećaju Ivice Račana, čovjeka koji je Lepog Zoku uveo na velika vrata sajma taštine.

Gay lobi u Vatikanu zabrinuo papu Franju. Uz prošlotjedni splitski i ovotjedni zagrebački, čini se, u tajnosti se organizira i Vatikanski gay pride. Doznajemo detalje.

Budite uz nas i ove nedjelje u 15h. Nedjeljom u 3 samo na 24sata TV!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Calista_1 16.06.2013.

    Jedna mi stvar nikako nije jasna : da li je on ili oni što ga "guraju" na TV svjesni koliko je on iritantan i koliko to "profesionalno " (loše) vodi tu emisiju ??? Cigi mani se čorava posla :):)

  • Žrtva Tuđmanizma 16.06.2013.

    Cigia za Predsjednika ;)))))

  • HMHAHA 16.06.2013.

    kad umres tebe nista ne boli, boli ljude oko tebe...isto je i kad si GLUP

Komentiraj...
Vidi sve komentare