To je to što me zanima!

Kada se dobitak na lotu pretvori u noćnu moru

Amerikanac je prije pet godina dobio najveći zgoditak na lotu od 314,900.000 dolara. Umjesto da slavi, život mu se preokrenuo preko noći
Vidi originalni članak

Bivša supruga Jacka Whittakera (59) iz Virginije nedavno je izjavila kako bi sve dala da može vratiti natrag listić koji je uplatila za muža. Kad se Amerikancu prije pet godina nasmiješila sreća na američkoj lutriji Powerball, gdje je dobio 314,000.000 dolara (s porezima smanjeno na 113,900.000 milijuna), nije ni slutio da iza toga slijede teška vremena. Prvo ga je napustila supruga. Uz njega je ostala maloljetna unuka, koja je bila ovisnica o drogama te je preminula sa 17 godina. Uz to mu je kćeri dijagnosticiran rak koji još liječi. Nekoliko puta su ga pokušali opljačkati.
Mediji su se tako počeli zanimati za njegov život pa su ga stalno pratili. Stranci su mu dolazili s različitim pričama kako bi dobili dio novca. Isto se dogodilo s najbližima. Kako više nije znao kako se nositi sa svime, počeo je piti, zbog čega je zaradio veliki broj kaznenih prijava. Međutim, Jack je uvijek bio punijeg novčanika jer je od 10. godine počeo zarađivati za život. Nakon svega, on se nastavio buditi u pet ujutro i ići na posao, prenosi IcWales.
- Posao je jedino što me održava normalnim u cijeloj situaciji. Sve bih dao da mogu vratiti unuku natrag. Bila je tako odlučna i dobra osoba. Čak je htjela preuzeti moj posao kad završi svoje školovanje. Sad je više nema, a ja bih sav novac odmah dao natrag, samo da je ona tu - izjavio je tužni bogataš.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Faaip de Oiad 27.09.2007.

    zbog cega ga zalit zato jer mu se bliznji neznaju nosit s pritiskom . koji bullshit ili znas ili jok . clanak totalna pusiona

  • derrida 26.09.2007.

    jadan čovjek, stvarno mi ga je žao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare