To je to što me zanima!

'Kako je ovo fino!': Nisu imali pojma da kušaju hranu za pse

Kako bi pokazali koliko je njihova hrana dobra za pse, jedna ju je američka tvrtka odlučila testirati na ljudima. E sad, trik je u tome da oni o tome nisu imali pojma...
Vidi originalni članak

Pseća hrana spremljena je na nekoliko načina te servirana dobrovoljcima u obliku hamburgera i mesnih okruglica , uz fantastičnu dekoraciju.

Vjerovali ili ne, gotovo svi su bili oduševljeni hranom , a neki od ispitanika posebno su pohvalili meso i 'najbolji hamburger koji su ikada probali' . Nakon što je kušanje završeno, sudionicima je objašnjeno da je 'tajni sastojak' koji su trebali probati u biti - hrana za pse. Neki od njih u tom su trenutku odustali od obroka, no još je više njih nakon nekoliko trenutaka šoka odlučilo nastaviti s jelom.

Vlasnike pasa to vjerojatno neće previše iznenaditi, posebno one koji za svoje ljubimce kupuju tzv. 'premium' hranu koja se sastoji od pažljivo odabranih sastojaka i tijelu daje sve što mu treba. Da, naši psi često se hrane mnogo bolje i zdravije od nas samih .

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zvižde za mnom jer sam šepava 03.08.2015.

    jebeš društvo di je djeci normalno posluživati hranu za pse, a kao napredovali smo...

  • lilyan 03.08.2015.

    I u redu je da hrana za ljubimce bude dobra i kvalitetna, oni je ne mogu sami spremiti niti birati, ali zato ono što nama plasiraju kao hranu u većini slučajeva nije niti za životinje, ali to vješto kamifliraju, pa se u čudu pitamo otkuda toliki porast broja karcinoma već i kod male i novorođene djece a kamo li kod odraslih

  • karlla 03.08.2015.

    pa moj pas jede bolje i zdravije od mene. A njegova konzerva miriši bolje od nareska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare