To je to što me zanima!

'Kako nisam vidio taj udarak?' Vrdoljak 'lajka' satiru 24sata

U petak je Vrdoljak podijelio naš video na svojoj službenoj Facebook stranici, šaleći se na svoj račun dodatno: Ne znam kako sam ovaj sjajni udarak vidio tek danas. Svaka čast 24sata!
Vidi originalni članak

Predsjednik HNS-a i saborski zastupnik Ivan Vrdoljak oduševio se našim šaljivim video uratkom u kojem baš on glavna zvijezda. Pukao je od smijeha na Facebooku kada je otkrio našu šalu s porukama njegovih kolega iz Sabora. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, Vrdoljak je Savki Dabčević Kučar u izjavi za televizijsku postaju drugo prezime zamijenio izrazom za muški spolni organ. Kasnije se na Twitteru opravdao kako je "poslije nekoliko neprospavanih noći, umor je učinio svoje"... Vrdoljak nije bježao od lapsusa, koji se svima može dogoditi. No to je našoj ekipi bilo dovoljno da naše čitatelje zabavimo s nekoliko doskočica. 

U petak je Vrdoljak podijelio naš video na svojoj službenoj Facebook stranici, šaleći se na svoj račun dodatno: Ne znam kako sam ovaj sjajni udarak vidio tek danas. Svaka čast 24sata!

Namjerno je napisao udarak, umjesto uradak i preporučio svojim pratiteljima da još jednom pogledaju video. 

U to ime, za Ivana Vrdoljaka ide još jedan vic: Kad bi Ivan bio kojim slučajem pljačkaš, ovako bi pljačkao banku: Zrak u vis, pljačka vam materina, ovo je pi.ka!  :)

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Fenix7 14.05.2017.

    Boli me briga za "udarak", Vrdoljaka i HNS, ali činjenica da je čovjek spreman prihvatiti šalu na svoj račun puno govori o njemu. Vitez bi, primjerice, već pokosio sve oko sebe "mačem ognjenim".... :)))

  • Prevaratska Republika 12.05.2017.

    neka mu bude teška crna zemlja, lopovčina, za one razdjelnike mu želim sve naj najgore

  • croboy031 12.05.2017.

    Di je to od satire. .. ni nasmijat se ne možeš. .

Komentiraj...
Vidi sve komentare